2015-01-03 12:50:12• hírek • Szatmár.ro

Kislány a 2015-ös év első és másodszülöttje is

Az újév tizedik percében látta meg a napvilágot a megye elsőszülöttje a Szatmár Megyei Sürgősségi Kórházban, majd rá nem sokkal megszületett a második baba is. Mindketten egészségesek és kislányok: egyiküket Mariának, a másikukat Hannának hívják. A 2014-es év utolsó és 2015 első napján 59 személy szorult egészségügyi ellátásra.

Szilveszterkor sem áll meg az élet a sürgősségin, a legtöbb személyt persze az ünnepre jellemző bajok miatt kellett ellátni. Szilveszter éjszakáján este 7 és reggel 7 között 59 személy szorult ellátásra. Hárman - egy 11, illetve egy 14 éves kiskorú és egy 27 éves nő petárdázás közben szerzett égési sérüléseket.

Összesen 7 személy került súlyosan ittas állapotban a sürgősségire, köztük egy 15 és egy 17 éves kiskorú.

Persze örömteli események is történtek a Szatmár Megyei Sürgősségi Kórházban az újévben. Alig 10 perccel éjfél után meg is született a megye elsőszülöttje. A kis Maria kicsit sietett, hogy ő legyen az év első babája a megyében, ezért első napjait inkubátorban kell töltenie. A pici egészséges, 31 éves édesapjának és 22 éves édesanyjának ő az első gyermeke.

A 2015-ös év második szatmári babája sem késlekedett sokat: a 3,5 kilogrammos Hanna is az első gyermek az Óváriban élő Oros családban.

Az új évben, január 2-án 12 óráig összesen 7 gyermek látta meg a napvilágot a Szatmár Megyei Sürgősségi Kórházban - három lány és négy kisfiú.

A 2015-ös év másodszülöttje és mamája

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: